Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Az Sz-projekt tagfelvételt hirdet
Színház, játék, művészet.
 
sz-projekt.jpg
Az alkotócsoportot 2013. januárjában  alapította Budapesten Kaj Ádám, a Szegedi Nemzeti Színház rendezőasszisztense, Pignitzky Ádám látványtervező, Emszt András zeneszerző, valamint Antal Klaudia és Pásztó András dramaturgok. Első közös munkánk Hajnal Géza drámája, az Ördögárok volt. Játszottuk Szentendrén, Szegeden és Budapesten, a Macskagyökér-Feszt keretében. Azóta több meghívást is kaptunk országhatáron belül és kívül. Az eddigi öt előadás során több mint hatszázan konspiráltak Bárdossal és Vörössel, a dráma két szereplőjével.
 
Szeptembertől Alsóvároson folytatjuk működésünket. Olyan szegedi vagy környékbeli (17-25 év közötti), színjátszás iránt érdeklődő fiatalok jelentkezését várjuk, akik szívesen csatlakoznának színházi műhelyünkhöz. A fókuszban főképp fiatal, kortárs magyar szerzők művei állnak, de visszanyúlunk klasszikus szerzők kevésbé ismert drámáihoz is.
 
Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 25.
 
A felvételihez hozz magaddal 2 szabadon választott verset, 2 szabadon választott monológot, rövid bemutatkozást. Jelentkezni és érdeklődni Kaj Ádámnál, az szprojekt2013@gmail.com címen lehet. A felvételi pontos helyéről és idejéről október 1-ig értesítjük az érdeklődőket.
 
plakat.jpg 
 
„Arccal a művészet felé!”