Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan fér el félmillió könyv egy okostelefonban?

Magyarország legnagyobb online antikváriuma, az Antikvarium.hu 2015 júniusában megújította honlapját, amelynek fejlesztése egy éven át tartott. Az új oldalt a nagyközönség először június 23-án este 8 órakor tekinthette meg „A nagy leleplezés” keretében (https://www.facebook.com/events/1450239858627339/).

antikvariumhutetovalas.jpg

A dizájnváltással olyan logó született, hogy több könyvimádó már a nyitáskor jelezte, szívesen magára tetováltatná az Antikvarium.hu baglyos emblémáját. De ez csak egyetlen eleme az olvasók szerint is letisztult, áttekinthető és felhasználóbarát felületnek, amelynek segítségével könnyen és gyorsan kereshetünk az adatbázisban szereplő, több mint 560 000 kiadvány között. Mostantól akár a strandról is könnyedén rendelhet, hiszen az oldal kiválóan kezelhető okostelefonon és táblagépen is. Így az adott képernyőmérethez alkalmazkodva valódi élményként böngészhetünk az oldal kínálatában.

De nem csak a külső újult meg! Az Antikvarium.hu a főoldalon elérhetővé tette folyamatosan frissülő újdonságait, kiváló állapotban lévő ajándékozható kiadványait, és egyetlen kattintással megtekinthető a 100 legnépszerűbb olvasmány a legkülönbözőbb kategóriákban! Mostantól a részletes keresésnél 50 paraméter alapján szűkíthető a vágyott könyvek listája.

antikvariumhumobilrolestabletrol.jpg

Az oldal jobb felső sarkában egy állandóan jelenlévő, virtuális bevásárlókosár segíti a tájékozódást, így a vásárlás során folyamatosan követhetjük, pontosan mennyit kell még rendelnünk a kedvezményes vagy akár ingyenes házhoz szállításig.

antikvariumhumegujult.pngTermészetesen a sok újdonság mellett a vásárlók olyan, az oldal által már korábban bevezetett és nagy népszerűségnek örvendő szolgáltatásokkal is találkozhatnak, mint a „Fizessen könyvvel” szolgáltatás vagy a Pontgyűjtő áruház.

Érdemes tehát ellátogatni az antikvarium.hu weboldalra, mert a számtalan kényelmi szolgáltatás és újdonság mellett június 24-e és július 15-e között egy iPhone 6-ot is nyerhet, amennyiben 3000 forintnál nagyobb értékben vásárol.