Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TAMBORA TÁBOR

Izmény, 2014. december 19-22.

 

2014-11-15-08_02_45.gif2014 telén a Szellemlovas társasjátékbolt és a DRÓT közösen hirdeti meg a minden jelentkező számára nyitott TAMBORA TÁBORt, amelynek célja elsősorban a tehetséges írók felkutatása, segítése. A tábor további támogatói az Athenaeum kiadó és a József Attila Kör.

Vajon a félelem és rettegés megfogalmazásával közelebb kerülünk-e a félelmek eredetének felszámolásához? Vajon mi az, amitől mai társadalmunk, amitől a mai emberek leginkább rettegnek? Meg lehet-e ezt egy-egy történetben fogalmazni? Mary Shelley alig volt 20 éves, amikor a Frankensteint írta – vajon vannak-e magyar Mary Shelleyk, Edgar Allan Poek, Lovecraftok? Lehet, hogy pont TE vagy az?! Jelentkezz!

Az összejövetelt a Szekszárdhoz közeli Izmény faluban megbúvó, századeleji villából kialakított erdei iskolában és szálláson tartjuk 2014. december 19-től 22-ig. 

A táborban a részvételi díj – amely magába foglalja a szállást és az étkezést, a szakértői írói foglalkozásokat, a szövegek szerkesztését, közlését, és egy különleges estét az év legsötétebb napján: 20.000/fő

A részvételi szándékot kérjük előre jelezni a drotlap@gmail.com email-címre egy rövid levélben.

A részvételi díjat a Szellemlovas társasjáték boltban személyesen (1067 Budapest VI. kerület Szondi u. 18/a) vagy a bolt számlájára való átutalással (SZÁMLASZÁM: 16200010-60434081-00000000) lehet 2014. december 15-ig.

A táborban egy szakmai és egy közönségdíjat is kiosztunk. A legjobb írás szerzője visszanyeri a tábor díját, a résztvevők által megszavazott legjobb írás szerzője pedig megnyerheti a H. P. Lovecraft rémtörténeteire épülő Eldricht Horror társasjátékot a Szellemlovas társasjáték bolt jóvoltából.

A táborban lehetőség nyílik írókkal, szerkesztőkkel konzultálni, a szövegeken javítani, azokat felolvasni, megbeszélni a műveket és íróilag fejlődni.

A táborban keletkezett legjobb írásokat publikáljuk és legtehetségesebb szerzőket bemutatjuk a DRÓT (www.drot.eu) portálon.

A három legjobb és legtehetségesebb szerző részt vesz a szervezők által mentorált programban, melyben további művek megszületését és publikálását segítjük elő.

TOVÁBBI RÉSZLETEK A DRÓTON